WRC: Ogier tornarà a Àfrica

Després d’una participació menys esplendorosa de l’esperada al Ral·li de Portugal, Sébastien Ogier ja ha programat la seva propera participació al Campionat del Món de Ral·lis d’enguany. Serà al Safari, una prova a Kenya prevista del 23 al 26 de juny, d’aquí a un mes aproximadament.

Així ho ha confirmat el pilot de Toyota en declaracions a Motorsport.com després de la ronda portuguesa, que considera que ha servit de preparació sobre terra abans d’enfrontar-se a la cursa kenyana que és molt particular:

Tots sabem que Safari és un ral·li únic i té característiques diferents, però sens dubte no deixa de ser un ral·li de terra. Vam tenir unes condicions molt dures aquest cap de setmana [a Portugal], i també una mica massa dures per als meus pneumàtics, però encara hem de preparar-lo i ningú pot provar realment per a aquest ral·li. Espero tenir un cap de setmana millor allà.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share