WRC: Sordo – Carrera, la taula de salvació de Hyundai a Portugal

En el seu debut amb Hyundai i20N Rally1, Dani Sordo va complir perfectament el seu paper de tercer pilot a Portugal, guanyant grans punts per al seu equip.

Lluitant durant tres dies contra Takamoto Katsuta amb la tercera posició en joc, l’allotjat a Andorra mai no va deixar de ficar pressió i finalment va guanyar aquest duel gràcies a una gran actuació a la Power Stage.

«Sincerament, va ser dur tot el cap de setmana. Els cotxes de davant eren molt, molt ràpids. Vam pensar que el cotxe anava molt bé i vaig esforçar-me molt per aconseguir aquest resultat. A l’última especial ell (Katsuta) només era dos segons per davant i vaig fer tot el possible i el vaig guanyar. Va ser un cap de setmana dur».

Per aquest primer cap de setmana en competició amb el Rally1, el de Hyundai ha descobert el nou cotxe i ja s’ha divertit molt conduint aquest nou cotxe.

«El xassís és molt bo i és molt agradable de conduir. La manera de conduir és diferent d’altres cotxes de l’any passat. Cal acostumar-s’hi una mica. És estrany perquè no tens potència tot el temps i els punts de frenada són molt estranys.

Present en dues setmanes a Sardenya en el tercer i20N Rally1, el pilot de Hyundai hauria de competir en dues proves més al final de la temporada.

“De moment, el programa és fer Sardenya i després dos més. Espero que sigui Catalunya i potser Grècia”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments