WRC: Un altre ral·li per oblidar d’M-Sport a Portugal

M-Sport Ford va arribar a liderar la prova amb Sébastien Loeb però el francès es va estavellar va haver-se de retirar, gairebé tot va ser una decepció. Loeb va tornar dissabte al matí, però un problema de turbo el va deixar de nou fora.

Sense córrer a Portugal des del 2018, Craig Breen va començar a bon ritme, però va tenir moltes dificultats a Lousã, Góis i Arganil. Aleshores, problemes de frens van condicionar la resta del ral·li.
La cursa de Pierre-Louis Loubet va ser molt positiva, registran bons temps i amb certa regularitat. Per la seva part, Adrien Fourmaux va fer tot el que va poder per arribar al final de la prova, cosa que primer copa aquesta temporada va aconseguir. Gus Greensmith va començar marcant bons cronos però una roca va danyar la suspensió posterior del seu Puma.

Per a Richard Millener, líder de l’equip:

Vam venir aquí amb moltes il·lusions per aconseguir un segon podi, es veia bé divendres al migdia, però malauradament un error que ningú hauria esperat de Seb va significar el final anticipat d’un gran dia. Una barreja de desgràcies per a Gus i Craig va significar que no podien obtenir els resultats que es mereixien, però Pierre i Adrien van fer algunes bones actuacions.

Només cal veure el campionat de constructors i de pilots per veure com l’equip britànic no està passant, de nou, pel seu millor moment. Rovanperä sol acumula més punts que tot l’equip M_Sport i això que van començar la temporada amb un podi i una victòria a Monte-Carlo.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share