CATALUNYA: Prèvia Ral·li Empordà 2022

Torna el campionat de Catalunya de ral·lis i torna allí on va començar, als trams empordanesos. Les carreteres de la costa brava viuran aquest cap de setmana una nova edició del Ral·li Empordà organitzat per l’EBE.

Amb base a la Bisbal de l’Empordà, la prova tindrà dos bucles i quatre trams diferent que es disputaran en dues ocasions. Tots ells vells coneguts per tots els pilots i aficionats. Així doncs a les 10:56 del matí arrancarà el primer pas per Els Àngels, que continuarà per Santa Pellaia, Sant Grau i acabarà el bucle a La Ganga.

Després pel pas per l’assistència, la tarda es repetirà itinerari començant a les 16:37 hores i acabant la prova 19:37, sumant en total 317 quilometres de ral·li dels quals 87,45 contra el cronòmetre.

La llista d’inscrits és ben nodrida per aquesta 35a edició de la prova empordanesa. Pons i Chamorro tornaran a lluir el numero 1 en el seu redecorat Skoda Fabia Rally2 Evo. Amb una unitat similar, encara que no tan evolucionada, trobem a Santi Mateo i Xavier Lozano. El guanyador de la passada edició, la veterana parella formada per Jordi Ventura i Josep Autet, sortiran amb el seu veterà però competitiu Ford Sierra Cosworth.

Al volant d’un Seat Ibiza hi seran presents els lluitadors Dani Oliveras i Gerard Alsina. L’únic Porsche entre els vehicles de velocitat serà 997 de de Xavier Domènech i Susana Cercadillo, però cal anomenar que el candidat a la presidència de la federació catalana aquest mateix any, Eduard Forés, farà les funcions de cotxe 0 amb un altra unitat alemanya.

Amb quatre Peugeot 208 Rally4 inscrits hi haurà Miki Labarias i Lorena Romero, Marc Ventura i Carles Jiménez, Adrià Serratosa i Anna Tallada i Jordi Medina i Joaquim Nogué. Encara entre els dos rodes motrius trobem el Citroën DS3 R3T de Joan Segú i Alberto Gil.

Entre copes hi ha l’emoció

Segona prova puntuable de la temporada per al Volant RACC / Trofeu MAVISA que s’arriba amb Joan Torres i Miquel Lorenzo liderant la classificació. Sergi Pérez i Isaac Pujol són els segons classificats després de finalitzar en aquesta mateixa posició en la cita inaugural. Completen la llista d’inscrits del Volant RACC / Trofeu MAVISA en el Ral·li Empordà, Gerard Julià-Jan Ibañez, Guillem Orriols-Christian Gómez i Joan Bonet-Aniol Regincos.

El campionat de Catalunya de Promoció arribarà amb la continuación del duel viscut a Valls entre Agustín Garcia i Sonia Montilla i Marc Pedrosa i Oscar Reberté, tots dos al volant d’un Citroën Saxo VTS que també participaran a la Challenge Saxo V8. Veurem si la dècima que els va separar a terres tarragonines la poden recuperar a l’Emprdà.

El ral·li en dades

Organitzador: Escuderia Baix Empordà
Quilòmetres totals: 316,992 Km
Quilòmetres cronometrats: 87,452 km
Nombre de trams: 8 (4 diferents)
Trams-Km.-Hora pas 1r- 2n:
A Els Àngels: (15,654 km) 10.56 – 16.37
B Santa Pellaia: (8,417 km) 11.34 – 17.15
C Sant Grau: (13,333 km) 12.45 – 18.26
D La Ganga: (6,322 Km) 13.36 – 19.17

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share