FÓRMULA 1: Leclerc no deix opció el divendres del GP de Mònaco 2022

Aquest divendres, Charles Leclerc ha controlat les operacions del GP de Mònaco de Fórmula 1, liderant també els segons entrenaments lliures. És un bon auguri per a la prova local dels subcampions del Món.

La referència en la fase inicial de la sessió va ser de Sergio Pérez (Red Bull), però Leclerc (Ferrari) va tornar ràpidament al davant durant els primers deu minuts. Seria superat pel seu company Carlos Sainz, que baixava a 1m14s. Pérez va tornar al capdavant i el seu company d’equip i líder del campionat Max Verstappen ocupava el segon lloc, amb Leclerc que va caure tercer malgrat millorar el seu temps.

Al final del primer quart d’hora, Daniel Ricciardo patia un espectacular xoc a la zona de la piscina, que ha provocat una interrupció amb bandera vermella. La neutralització durava uns deu minuts i, en reiniciar, la majoria dels pilots van començar a treballar per a la classificació amb pneumàtics tous.

El primer en entrar a l’1m13 va ser Fernando Alonso (Alpine), però aviat va ser superat per Pérez. Un cop més, Verstappen es va col·locar darrere del seu company, amb Leclerc en tercer lloc… abans de tornar al capdavant, apropant-se a 1m12s. El monegasc, fins i tot, entraria en aquell llistó fins a fer el millor temps de tots en 1m12.656s. L’únic que ho aconseguia mantenint a Sainz a 0,044s. Pérez acabaria tercer a 0.379 s i Verstappen quart a 0.447 s.

Lando Norris (McLaren) tornava a estar en bona forma amb el cinquè trmps, per davant de George Russell (Mercedes) que va tenir un petit toc a la paret i es va queixar de problemes del motor. Piere Gasly (AlphaTauri), Alonso, Sebastian Vettel (Aston Martin) i Yuki Tsunoda (AlphaTauri) completaven els deu primers. Lewis Hamilton de Mercedes no va ser més que desè, just per davant de Valtteri Bottas, els problemes de l’Alfa Romeo de la FP1 quedaven enrere.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share