FÓRMULA 1: Crònica GP Mònaco 2022, Checo pesca el seu primer triomf al principat

La cursa de Mònaco queda marcada per un inici posposa a causa de la pluja, que acaba provocant que perilli les 3 hores reglamentaries de temps total, i amb una arrancada darrera del SC per minimitzar danys.

Si alguna cosa en deix aquest Gran Premi és l’error dels membres del mur de l’equip Ferrari que fa que el pilot local i home de la pole, Leclerc, perdi el liderat. Aquest ha acabat en mans del pilot mexicà de Red Bull, Sergio Pérez, que no l’ha deixat anar fins al final.

El segon pilot de Ferrari, Carlos Sainz, és qui acabaria sent l’únic de l’Scuderia que acabaría pujant al podi quedant en segona posició. El líder del mundial, Max Verstaapen, aconseguia el tercer lloc i ampliar l’avantatge amb el seu principal rival, Leclerc, que quedava quart i fora del podi.

George Russell completa el top 5 i torna a guanyar a Lewis Hamilton. Esteban Ocon abava entre els 10 primers, però una penalització de 5 segons l’ha fet caure a la 12a posició. De fet, el normand va ser castigat per una col·lisió amb Lewis Hamilton a l’inici de la carrera, una col·lisió de la qual semblava més aviat…la víctima. Així doncs Alonso ha estat l’únic pilot d’Alpine en puntuar., acabant setè.

L’equip amb més mala sort d’aquesta complicada cursa ha estat Haas. En primer lloc Magnussen abandona i després Mick Schumacher es sortia a la zona de les piscines i acabava provocant una bandera vermella.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments