RAIDS: L’Andalusia Rally 2022 posposat per risc d’incendi

Programat del 7 al 12 de juny, la tercera edició de l’Andalusia Rally, al seu torn tercera mànega de la temporada 2022 del campionat del món FIA-FIM de rally-raid (W2RC), s’ha hagut de posposar a causa de l’onada de calor i sequera que han assotat Andalusia durant aquest mes de maig.

Unes condicions climàtiques que han augmentat considerablement el risc d’incendis a la regió, obligant les autoritats locals a establir el nivell màxim d’alerta. Amb l’objectiu de preservar aquest fràgil ecosistema i, malgrat el suport rebut per les autoritats implicades per intentar trobar solucions, el conjunt de les parts involucrades a l’esdeveniment ha considerat que seguir endavant amb la seva celebració no era raonable.

Un cas de força major que obliga A.S.O., la FIA, la FIM i l’organitzador a posposar l’Andalusia Ral·li a la tardor, amb dates encara pendents de definir, però respectant el recorregut inicialment previst.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share