WRC: Pons i Chamorro agafen ritme en els primers quilòmetres del Ral·li de Sardenya 2022

Entre els pilots catalans que aquest setmana disputaran el Ral·li de Sardenya hi trobem el vigent campió de Catalunya, Eduard Pons. El pilot lleidatà ha començat la seva participació a la cinquena prova del Campionat Mundial de Ral·lis dins la categoria WRC2 Masters, un certamen que ha creat aquest any la Federació Internacional de l’Automòbil (FIA) per agrupar els pilots majors de 50 anys.

Amb 12 inscrits participant en la mateixa categoria, alguns d’ells són de talla del belga Freddy Loix o l’alemany Armin Kremer, que acumulen molts anys d’experiència competint al màxim nivell. L’Skoda de Pons-Chamorro, que va amb el dorsal 51 a les portes ha començat avui a disputar els més de 300 quilòmetres cronometrats pels pedregosos camins de terra de l’illa mediterrània.

Durant la jornada d’avui el de MAPO Motorsport han disputat el shakedown a Olmedo on han aconseguit la setena posició en el seu únic intent. Mentre que em la primera súper especial a Olbia, en els que han estat els primer quilometres oficials, han marcat el cinquè millor registre a 6,6s del liderat de la categoria.

Intentarem trobar un ritme que ens permeti arribar al podi final de l’Alguer, en una prova tant dura com la de Sardenya, després de molts anys sense competir en una cita del Campionat del Món de Ral·lis”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments