ERC: Solans i Martí aconsegueixen un bitllet per ser al Ral·li de Polònia sobre la botzina

Quan tenien peu i mig fora de la seva participació al Ral·li de Polònia del Campionat d’Europa, Nil Solans i Marc Martí han trobat un Hyundai i20 Rally2 de l’equip txec Kowax 2BRally Racing.

Amb aquest gir inesperat dels esdeveniments, Solans i Martí donen un cop d’efecte i s’asseguren la participació en una nova cita del calendari per seguir tenint aspiracions en la lluita pel campionat, després de ja perdre’s la segona prova als Azores.

L’equip Kowax 2BRally Racing és l’equip que gestiona els cotxes de Tom Kristensson, campió del JWRC el 2020, i de Jari Huttunen, quan aquest corria amb la marca coreana al campionat polonès. Sembla que les gestions que acaben de fructificar avui mateix poden allargar-se en el temps amb la possible arribada de nous patrocinadors per al programa de la parella catalana de cara al se assalt al títol europeu.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share