WRC: La nova rebequeria d’alguns pilots, els horaris

El Ral·li de Sardenya ha deixat alguns pilots molt insatisfets en els itineraris i horaris que van viure durant l’última prova del campionat del món.

Però aquestes queixes semblen una broma de mal gust si comparem els itineraris actuals amb els d’anys enrere. El quilometratge o els dies de prova han disminuït de forma escandalosa en els últims temps com per ara reduir-los encara més.

“Horaris? és millor no parlar. Puc dir moltes coses sobre com han canviat les coses, però… després d’un llarg dia no és possible tenir 15 minuts de reagrupament per menjar. No som màquines. A més, venim de dos dies de reconeixements. No són només tres dies de concentració. Treballem a partir de dilluns i la gent no ho veu. No vull dir res més…”

Dani Sordo

Pel que fa a Ott Tanak:

Tenim aquest gran parc d’assistència per oferir a la gent i això és el que realment els agrada als fabricants, portar la gent a l’assistència per mostrar com estem treballant en el cotxe. Això també forma part de l’espectacle. Sens dubte preferim fer almenys una pausa de l’assistència durant el dia. Seria molt important. De vegades és una mica complicat quan els trams són llunyans i és difícil encaixar-ho tot”,

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments