FÓRMULA 1: Verstappen agafa el comandament en el retorn del campionat al Canadà

La Fórmula 1 finalment ha rodat al Canadà des del 2019. I en aquesta primera sessió de proves interrompuda pel fort vent de Mont-real, ha estat Max Verstappen (Red Bull) qui ha marcat el millor temps, en 1’15″158, per davant de Carlos Sainz (Ferrari) i Fernando Alonso (Alpine), autor del 3r temps amb pneumàtics mitjos, a menys de 4 dècimes del pilot holandès.

Sergio Pérez (Red Bull) i Charles Leclerc (Ferrari) completen el top 5. El pilot monegasc ha canviat de motor però no de turbo, la qual cosa significa que no serà penalitzat (de moment) a la graella. Els dos Aston Martin estan ben situats, amb Stroll 7è i Vettel 9è, entre els dos Mercedes. Daniel Ricciardo ha acabat 10è just per davant de Pierre Gasly.

Tot i que la directiva tècnica de la FIA sobre el problema dels rebots encara està en boca de tothom, la primera sessió d’entrenaments lliures ha estat de gran interès per alguns equips que han realitzat proves aerodinàmiques.

Alguns pilots han viscut petits ensurts a l’última xicane, com Nicholas Latifi o Fernando Alonso. Yuki Tsunoda ha colpejat la paret a la sortida del revolt 9, sense afectar el seu AlphaTauri. El pilot japonès està utilitzant una unitat de potència totalment nova aquest cap de setmana i començarà des del fons de la graella el Gran Premi del Canadà.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments