SCER: Prèvia 55 Ral·li Ourense 2022

El súper campionat estatal de ral·lis arriba al seu equador aquest cap de setmana, amb la disputa de l’única cita gallega de la temporada. El màxim campionat espanyol es trallada al nord per disputar abans de l’aturada estiuenca la segona prova sobre asfalt d’un calendari que, a partir d’ara, encadenarà tres proves en aquesta àrea geogràfica de l’estat.

Pepe López i Borja Rozada, vencedors davant del públic gallec entre el 2019 i el 2020, tornen a les carreteres d’Ourense exercint per primera vegada el lideratge de l’S-CER com a abanderats de Hyundai, l’equip que també ocupa el lideratge de la classificació de marques i el segon i tercer lloc dels apartats de pilots i copilots amb Surhayen Pernía i Alba Sánchez i Iván Ares i David Vázquez, respectivament.

Els líders de l’ERC (European Rally Championship), Efrén Llarena i Sara Fernández, encaren com a quarts classificats del SuperCER la seva segona participació sobre asfalt a nivell nacional amb els pneumàtics MRF Tyres. Per la seva banda, Alejandro Cachón i Ángel Luis Vela, venen de pujar per primera vegada al podi al Ral·li Ciudad de Pozoblanco, continuaran el seu aprenentage al volant del Citroën C3 Rally2, en uns trams on José Antonio Suárez i Alberto Iglesias, sisens classificats actualment del campionat, es van proclamar vencedors el passat any.

RFEdA

En total, 9 vehicles de la categoria Rally2 presidiranel 55 Rallye Ourense Recalvi, entre ells la segona unitat del Hyundai i20 N Rally2 que estrena aquest cap de setmana Terra Training Motorsport, amb Francisco López i Borja Odriozola a bord.

La prova gallega rep per primera vegada aquesta temporada els competidors de la Peugeot Ral·li Cup Ibèrica, comandada per Diego Ruiloba i Andrés Blanco, i, alhora, els equips inscrits a la Copa Suzuki Swift. El 55 Rallye Ourense Recalvi, és també puntuable per a la Beca Junior RTS, encapçalada per Ferran Aymerich i Eric Bellver.

RFEdA

La prova comptarà amb 12 trams i 145.96 quilòmetres cronometrats dos d’ells, el vuitè (catalogat com a TC Plus) i l’onzè retransmesos en directe per TV.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments