WRC: Mònaco continuarà com a seu del Rallye Monte-Carlo 2023

En contra de les informacions arribades ara fa uns mesos, el Rallye de Montecarlo hauria de romandre a Mònaco una temporada més abans d’una possible tornada a Gap.

Segons el diari francès dici.fr, l’ACM ha confirmat que el ral·li s’ubicarà a Mònaco el 2023 abans de confirmar el retorn a Gap el 2024. D’aquesta manera la propera edició de la prova hauria de repetir molts dels escenaris d’aquest any.

La prova amb més història del campionat del món de ral·lis va viure el moviment dels Hautes Alps cap a Mònaco per la celebració de la 90a edició, en el primer ral·li de l’època híbrida, on els llargs enllaços van ser la nota predominant. Durant els propers mesos d’estiu coneixerem el nou itinerari.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments