WRC: Hyundai amb ganes de continuar la bona ratxa a Kènia

L’èxit a Sardenya va despertar un gran entusiasme a Hyundai. Després d’un inici de temporada difícil, per fi ha arribat el resultat que compensa tots els esforços fets, i hi ha molta il·lusió per intentar allargar el bon moment.

Tot i que el Safari és un esdeveniment completament diferent a Sardenya, Julien Moncet no baixa el llistó i apunta directament al triomf. La confiança es dispara i un nou èxit a Kenya podria ser, definitivament, el punt d’inflexió a la temporada per a l’equip coreà.

La victòria i el doble podi a Sardenya són un resultat excepcional, i crec que això és el que es mereix tot l’equip pel treball i la dedicació. També va ser la demostració del potencial de l’i20 Rally1 sobre terra. El Safari, però, serà un esdeveniment completament diferent: és un dels esdeveniments més traïdors i difícils del calendari. Les cronometrades són implacables i fins i tot arribar a la meta és un resultat important. En tot cas, hi anirem confiats en les nostres possibilitats, amb l’objectiu de continuar al nivell demostrat en les darreres curses i lluitar per la victòria.


Lamentablement, Thierry Neuville es va veure obligat a retirar-se fa un any a causa d’un problema mecànic mentre liderava còmodament la carrera. El belga busca venjança ara.

tanak-sardenya-hyundai
Francesc Rodríguez

L’any passat va ser la meva primera vegada a Kenya i tinc bons records per ser sincer. Va ser una autèntica aventura, ja que també vam visitar el país, vam descobrir la cultura i els paisatges. Malauradament les sensacions al final no van ser positives, ja que estàvem còmodes al capdavant i podríem haver guanyat la cursa si no hagués estat per un petit problema. És una cursa difícil en la qual s’ha de ser bo per entendre quan i quant s’ha d’empènyer, i on s’ha d’agafar amb més calma. El temps també pot ser un factor, però em vaig sentir bé al test. Busquem venjança.

Ott Tanak, després d’aconseguir l’èxit tan buscat i esperat, per fi pot mirar el futur d’una manera més relaxada. L’estonià sembla que ha tornat amb total confiança, i per a la victòria segur que també haurem de tenir-lo en compte.

L’any passat va ser una aventura, però també un gran repte. Una prova molt complicada amb camins molt malmesos i molta pols. Enguany també esperem el mateix i, com sempre, el primer objectiu és arribar al finsl. També és possible empènyer al 100%, però cal anar molt amb compte de no danyar la màquina. Espero poder continuar el que vaig començar a Sardenya i portar a casa un altre bon resultat.

neuville-shakedown-wrc-rally-sardenya-2022-hyundai
Francesc Rodríguez

L’any passat no va ser un safari afortunat per a Oliver Solberg. El jove ja torna al volant de l’i20 Rally1 després d’un parell de carreres fora i un parell de podis guanyats pel seu substitut, Dani Sordo. La tasca que l’espera, per tant, no és la més fàcil, però l’Oliver és ben conscient de la feina que l’equip espera d’ell, i té ganes de posar-se a treballar.

Serà increïble estar a Kenya, és una cursa molt especial. Una prova difícil i que qualsevol error surt molt car, però tinc ganes de començar la cursa. El país i els aficionats són increïbles, així que sempre és un bon lloc per anar, encara que el 2021 no ens anés gaire bé. Aquest any tindrem una nova oportunitat i espero poder-la aprofitar al màxim. La meteorologia de l’any passat va tenir una certa repercussió, veurem si enguany tornarà a ser igual, però esperem una cursa complicada en tot cas. L’objectiu és trobar un bon ritme, agafar el cotxe a casa i aconseguir un bon resultat per a l’equip.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share