WRC: “Quan arribem a la fàbrica tindrem converses intenses”

Julien Moncet, director adjunt de l’equip Hyundai, va reconèixer al final del Safari les complicacions d’aquesta prova per al seu equip.

“No cal dir que estem molt decebuts amb el conjunt del ral·li, i tots estem una mica decebuts amb aquest resultat. Això és l’automobilisme: de vegades es guanya, de vegades es perd. Aquest cap de setmana hem identificat molts problemes i ja estem treballant en les solucions. En el costat positiu, Thierry i Oliver van portar els seus cotxes a la meta. Thierry va aconseguir el màxim de punts al Power Stage, i Oliver ens va tornar a demostrar la seva tenacitat.

Ott ha tingut un bon ritme, guanyant una especial, però s’ha hagut de retirar després de problemes amb la direcció assistida. Quan tornem a la fàbrica, tindrem converses intenses i farem tot el possible per tornar més forts al proper esdeveniment”.

Tot i que la feina a fer per fer fiable aquest i20N Rally1 sembla enorme, el fabricant coreà almenys es pot tranquil·litzar mirant el calendari. Els propers tres ral·lis a Estònia, Finlàndia i Bèlgica seran molt menys exigents per als mecànics que els tres últims esdeveniments de terra que acaben de tenir lloc.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share