CATALUNYA: Prèvia Fullslip Ral·li Legend Les Corbes memorial Eduard Carreras 2022

L’1 i 2 de juliol l’escuderia Peu a Baix ha preparat la setena edició del Ral·li Legend Les Corbes memorial Eduard Carreras. Per aquest 2022 hi ha la novetat de la fusió amb l’equip de Fullslip que aportarà un extra de qualitat a la prova gironina.

El ral·li està dirigit a cotxes històrics i d’interès esportiu en carretera tancada, dividit en l’apartat de Velocitat i Legend (aquest últim sense cronometratge ni classificació) de les normatives mítiques com Grup A, Grup N WRC i KitCar.

La prova tindrà com a centre neuràlgic la població de Sant Hilari de Sacalm que acollirà la base del ral·li, les verificacions administratives i tècniques així com el parc d’assistència i el parc tancat.

El matí de divendres es disputarà, per aquells equips que vulguin, el shakedown a la carretera de Sant Sadurní d’Osormort BV-5201. La mateixa tarda de divendres, a les 19h s’iniciarà la primera etapa del ral·li amb la celebració del tram cronometrat de Cladells que es repetirà en dues ocasions.

El dissabte 2 de Juliol, a les 9h s’iniciarà la segona etapa del ra·li, formada per 4 trams cronometrats més 1 tram espectacle que es transcorreran pels indrets de les Guilleries, on s’abarcan els mítics trams mundialistes de Cladells, Collsaplana, Coll del Ravell, La Fullaca i La Cantina.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments