WRC: Millener demana canvis al Safari excusant-se en els privats i en una suposada igualtat

El Safari es va disputar per segon any consecutiu dins del calendari del Campionat del Món de Ral·lis (WRC). Les condicions es van complicar, com és habitual, per les característiques molt peculiars –en determinades zones més semblants als raids– i per això el director de l’equip M-Sport Ford, Richard Millener, demana canvis en el recorregut.

A dirtfish.com, el britànic es va queixar especialment de fesh-fesh, i les seves preocupacions no es deuen només al seu equip:

‘Vull deixar clar que això no té res a veure amb el nostre resultat. Toyota ens va vèncer amb raó, doneu-los tot el mèrit. Però el nivell de fesh-fesh aquest any va ser preocupant. Aquest any hem perdut dos cotxes Rally2 que van ingerir una gran quantitat de pols i es van fer malbé els motors. No oblidem que són milers de lliures només posar el cotxe en un avió per portar-lo. Farem que els privats vinguin a aquest gran ral·li si saben que només tenen poques possibilitats d’acabar? Jo crec que no’.

Per a Millener, caldrà tenir un equilibri:

Realment no volem que els cotxes vagin al Power Stage molt lluny els uns dels altres; volem que el ral·li es decideixi en el Power Stage i això només passarà en camins més sensates”.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments