WRC: Mèxic anuncia la seva tornada al calendari 2023

Després d’una darrera edició el 2020 interrompuda per l’inici de la pandèmia del Coronavirus on l’últim dia es va haver de cancel·lar per tal de permetre que tothom tornés ràpidament al seu país, Mèxic ja no ha vist més el campionat del món per les seves terres durant les dues temporades següents, 2021 i 2022.

Avui l’organització acaba d’anunciar oficialment que l’esdeveniment finalment torna al calendari del WRC el 2023 amb cronometrades a la regió de Guanajuato. El ral·li, normalment disputat durant el mes de març, era tradicionalment la primera prova sobre terra de la temporada.

Caracteritzat per ser un ral·li dur al disputar-se a molts metres d’alçada sobre el nivell del mar, Mèxic no va deixar de ser una prova més de terra al calendari que aportava més un nou mercat i horitzó com és l’americà que un repte per als equips i pilots.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments