CATALUNYA: Cap de setmana doble a la Cerdanya

La Cerdanya tornarà a acollir per sisè cop un cap de setmana intens de ral·lis amb el Festival Motorsport Alp 2500, amb gairebé 150 vehicles conformant les llistes d’inscrits per a les dues proves que s’hi durant a terme, la XI Pujada a Alp, que comptarà amb 87 participants i el 7è Ral·lisprint de la Cerdanya. que en tindrà 57.

El format de cap de setmana doble permet aglutinar dues disciplines germanes com els ral·lis i les pujades en un mateix lloc, la carretera GI-400, d’Alp a Masella, amb la disputa el dissabte del ral·lisprint i la Pujada el diumenge.

Ral·lisprint de la Cerdanya

La prova tindrà lloc el dissabte 16 de juliol i puntuarà per al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’Asfalt, convertint-se en la cinquena cursa puntuable d’aquesta temporada. L’itinerari el formaran dos bucles de dos trams diferents (Alp i Alp-Masella) a repetir en tres ocasions cadascun. La prova començarà a les 11h35 i té previst el seu final a les 19h46 del mateix dissabte.

La llista d’inscrits comptarà amb la presència del vencedor de l’edició anterior de la prova, Xavier Domènech, que l’acompanyarà Susanna Cercadillo amb el seu habitual Porsche 997 GT3 RS. Cal destacar el retorn als trams catalans d’Albert Orriols, acompanyat de Christian Gómez, i el seu ja icònic Škoda Fabia R5 EVO, José Luís García-José Murad, amb un altre Škoda Fabia, en aquest cas R5 també seran a la línea de sortida.

Cerdanya Racing

Alex Español-Alex Berciano faran el salt en aquesta prova a un altre Škoda Fabia R5, mentre que Óscar Palomo-Xevi Moreno continuaran amb el seu habitual Peugeot 208 Rally 4 amb el qual lideren l’ERC4 i Junior. Josep Maria Soler-Josep Ramon Ribolleda estaran amb un altre Porsche 997 GT3 Cup similar al de Jordi Zurita-Xavier Amigó (Porsche 997 GT3 RS), que en aquesta prova faran el seu retorn als trams catalans. Dani Muntadas-Marta Ylla també sortiran amb el veterà Peugeot 206 XS, o un altre campió de Catalunya com Miquel Prat al volant d’un Citroën C3 N5.

En Regularitat i Regularitat Sport hi hauran noms ben reconeguts com el de José Luís Moreno-Isidre Noguera (BMW E30), Josep Costa-Marc Duran (Porsche 911 SC), Joaquim Vilatarsana-Carles Basart (Renault R5 Copa Turbo) o Oriol Aymerich-Eduard Aymerich (Toyota Supra MK3), entre altres.

Cerdanya Racing

Pujada a Alp 2500

L’altre plat fort del cap de setmana és la Pujada a Alp 2500, prova puntuable per al Campionat de Catalunya de Muntanya, que tindrà lloc el diumenge 17 de juliol a partir de les 9h30h. Enguany la prova bat el rècord d’inscrits amb gairebé 90 equips.

Alguns dels pilots que disputen el ral·lisprint dissabte també es troben inscrits per la pujada de diumenge fent un complet al cap de setmana com és el cas de l’Albert Orriols (Škoda Fabia R5 EVO), Josep Traserra (Porsche 977 GT3 Cup Rallye) o Jordi Zurita (Porsche 997 GT3 RS). Però d’altres noms il·lustres d’aquesta disciplina també s’hi donaran cita com Gerard De la Casa (Ford Fiesta 017), Jordi Gaig (Porsche GT3 R), actual vencedor de la pujada, o Joan Salvans (Porsche GT3 997).

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share