WRC: Continua la deriva a M-Sport al Ral·li Estònia 2022

M-sport tenia moltes esperances en aquest esdeveniment, on Craig Breen havia brillat en anys anteriors. S’esperava que l’irlandès pogués mostrar a Estònia tot el potencial que té el nou Ford Puma Rally1, però no va ser així. El que va passar va ser el tercer pitjor resultat global de l’any per a l’equip.

El francès Adrien Fourmaux, després d’un inici de temporada difícil, ha aconseguit el seu millor resultat fins ara, setè. Craig Breen va començar bé fins que un pal de telègraf amagat a l’herba es va convertir en un gran problema. La mala sort tornaria a colpejar, l’irlandès quedant atrapat en una de les pluges més intenses que va caure durant el ral·li, el temps faria que el seu parabrises es parés i no el deixaria cap possibilitat de guanyar punts addicionals.

M-Sport

Pierre-Louis Loubet va lluitar per trobar el seu ritme durant el cap de setmana, es va sortir divendres, va colpejar una pedra dins d’un revolt i es va retirar diumenge.

Gus Greensmith es va veure obligat a canviar una roda en un tram el primer dia, va tenir problemes amb una transmissió i també es va retirar.

Per a Richard Millener, cap de l’equip, no quedava gaire a dir:

“És just dir que aquest no ha estat el nostre cap de setmana, però encara hi ha aspectes positius que podem treure de les actuacions que vam veure. Malgrat la mala sort de Craig divendres al matí, va fer una bona remuntada dissabte i continua demostrant el ritme d’aquest cotxe.

L’Adrien ha estat fent el mateix i ha estat un plaer veure que realment comença a sentir-se còmode i torna a les posicions que sabem que pot assolir.

“El temps no ens va fer cap favor, i les condicions eren molt més dures del que esperàvem. La pluja ens va agafar unes quantes vegades, aportant molt fang i causant alguns problemes als equips, sobretot a la Power Stage. És una llàstima, però de vegades és com van les coses. Ara esperem Finlàndia d’aquí a tres setmanes”.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share