WRC: Millener ho diu clar, els falta pressupost per fitxar pilots

Després del sorprenent resultat a Monte-Carlo, el rendiment de l’equip M-Sport s’ha anat deteriorant cursa rere cursa, amb només un podi en sis ral·lis, molt poc en comparació amb les expectatives i el treball dur fet l’últim any.

Craig és ràpid en totes les superfícies, però mai ha estat el primer pilot i mai ha guanyat una cursa del WRC. Portar sobre les seves espatlles la doble responsabilitat de ser no només el primer pilot sinó d’alguna manera l’únic pilot que pot lluitar per la victòria és, pot ser, massa per a ell.

Richard Millener, cap de l’equip M-Sport al mundial, va parlar als micròfons de WRC.com sobre aquest tema:

Sempre és dolent quan el teu pilot estrella es retira o té problemes. Quan això passa, tenim problemes per lluitar per les tres primeres posicions. És frustrant, però és comprensible.

Seria fantàstic tenir un altre pilot consolidat capaç de lluitar pel podi. Però, malauradament, aquesta és una ambició que no ens podem permetre en aquests moments.

Seguirem pensant com podem canviar aquesta situació, perquè ara mateix tenim la capacitat d’aconseguir resultats. Hem de seguir intentant-ho i esperem trobar maneres de trobar els diners suficients per fer-ho.

Craig és capaç de donar resultats, però sent l’únic pilot de primer nivell de l’equip, té molta pressió a les espatlles. De moment no veig cap manera que puguem trobar el pressupost necessari per contractar un altre pilot, però això és una cosa a la qual hem d’aspirar sempre.

Adrien, Pierre i Gus encara estan aprenent. Per descomptat, a la llarga, tindrem tres pilots joves molt bons i esperem que d’aquí a tres o quatre anys siguin ells els que ocuparan aquesta posició. Però també hem d’obtenir resultats de seguida.

No ens podem rendir: si ho fas i estàs content amb el que tens, mai funcionarà. És un pensament constant al meu cap i hem de trobar la manera d’intentar fer-ho. No és fàcil, però no em rendiré.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments