WRC: La futura normativa es començarà a esbossar al setembre

El Rally1 va marcar l’inici d’una nova era al World Rally (WRC) d’enguany, abraçant l’energia híbrida. La normativa actual està vigent fins a finals de la temporada 2024, però la idea és esbossar ràpidament les futures regles del campionat, que haurien d’anar cap a una sostenibilitat energètica encara més gran, així com l’objectiu d’atraure més constructors.

Andrew Wheatley, director de ral·lis de la FIA, va explicar a Motorsport.com que la idea és establir les bases per a les noves regles a finals d’aquest any:

La intenció és processar totes aquestes dades al setembre i després fer un full de ruta sobre com seran els propers tres a cinc anys. Creiem que aquest és el nostre cronograma i els nostres socis estan al dia respecte a aquest assumpte”.

Els fabricants se senten força còmodes i tenen molta més experiència en com executar i administrar aquests cotxes [Rally1], a més de comprendre quina podria ser una opció en el futur. Respecte a la transmissió, la suspensió i els frens, estem veient quins ajustaments podríem fer, i aquest és el tipus de consultes que estem fent en aquest moment.

Espero que quan estiguem a prop de Nova Zelanda [al setembre], estiguem en condicions de compondre quins seran els propers passos i que aquest serà confirmat per les comissions abans de final d’any.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments