WRC: Nova Zelanda ha tornat per quedar-se

El Ral·li de Nova Zelanda torna aquesta temporada al Campionat del Món de Ral·lis (WRC) després de 12 anys, i l’expectativa és continuar la temporada 2023. De moment, no hi ha confirmacions oficials, però les negociacions estan en marxa.

Això és el que va revelar el director d’esdeveniments del promotor del WRC, Simon Larkin, en declaracions al lloc web Stuff.co.nz:

Estem en les negociacions finals del Ral·li de Nova Zelanda per al 2023. Si tot continua com ara, tornarem a ser-hi.

El responsable va assenyalar que un dels objectius de l’entitat promotora del WRC ha estat recuperar els ral·lis històrics, exemplificant no només Nova Zelanda, sinó també Acròpolis (Grècia) i Safari (Kènia). Pel que fa a la prova i el projecte de Nova Zelanda, Larkin va explicar que mai es va voler fer un retorn esporàdic i que hi ha un gran interès pel ral·li:

Mai ningú va ser la intenció de ser només una edició. El suport d’Auckland Unlimited és inqüestionable, sens dubte ha arribat el suport corporatiu. Però també he de reconèixer Michael [Goldstein, director executiu del Ral·li de Nova Zelanda] i el seu equip, no recordo l’última vegada que una cursa va tenir Toyota, Hyundai i Ford com a patrocinadors corporatius i crec que això és una indicació del nivell. d’interès per l’esdeveniment i estem encantats de per la nostra part.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments