WRC: A Finlàndia es comença imposant la lògica, Rovanperä aconsegueix el millor temps del shakedown

El líder del campionat, Rovanperä, ha marcat el millor temps a la quarta i última passada pel tram de Rannankylä, de 4,48 km on s’ha disputat aquest matí el shakedown del Ral·li de Finlàndia.

El de Toyota ha acabat amb cinc dècimes d’avantatge sobre el seu company d’equip al GR Yaris, el finlandès Esapekka Lappi, i el pilot del Hyundai i20 N, Ott Tänak, ha completat el trio al capdavant a només quatre dècimes.

El compost tou de la gamma Pirelli Scorpion ha estat l’elegit per tots els pilots capdavanters, ja que les lleugeres pluges a primera hora del matí que han provocat condicions d’humitat sobre el tram.

Lappi era el més ràpid en el primer intent, però cedia el primer lloc a Rovanperä la següent passada. A la tercera, Lappi tronava a posar-se al davant, però Rovanperä ha millorat el seu temps al final de la sessió. L’ensurt del shakedown l’ha tornat a donar Solberg al patir una virolla a gran velocitat en la seva primera passada

“Per descomptat, és agradable ser aquí al meu ral·li de casa.Per fi podem tenir un Ral·li de Finlàndia normal amb molts aficionats aquí. Les sensacions al cotxe són bones i no estic intuint cap pressió. És més aviat emoció en veure tota la gent animant-nos, així que espero que sigui un bon cap de setmana”.

Rovanperä

Takamoto Katsuta ha acabat a 1,3 segons dels líders per fer que tres Yaris estiguessin entre els quatre primers. El jove de Hyundai Oliver Solberg ha completar els cinc primers llocs tot i la virolla inicial marcant un temps idèntic al del pilot de Toyota, Elfyn Evans, que ha acabat sisè.

Craig Breen ha liderat l’esquadra d’M-Sport Ford però aconseguint un discret setè millor temps per davant de Pierre-Louis Loubet, mentre que Thierry Neuville i Adrien Fourmaux han completar els primers classificats.

1.Kalle ROVANPERÄToyota GR Yaris1min 56.1sec
2.Esapekka LAPPIToyota GR Yaris+0.5sec
3.Ott TÄNAKHyundai i20 N+0.9sec
4.Takamoto KATSUTAToyota GR Yaris+1.3sec
5.Oliver SOLBERGHyundai i20 N+1.7sec
6.Elfyn EVANSToyota GR Yaris+1.7sec
7.Craig BREENFord Puma+2.0sec
8.Pierre-Louis LOUBETFord Puma+2.4sec
9.Thierry NEUVILLEHyundai i20 N+2.4sec
10.Jari HUTTUNENFord Puma+3.1sec
Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments