TURISMES: Berthon i Huff s’emporten els triomfs a Alsace GrandEst 2022

El pilot francès Berthon, de 33 anys, participava a la seva segona cita a casa després de l’obertura de la temporada a Pau, i no va decebre en superar Néstor Girolami, que partia des de la pole, i resistir una intensa pressió per aconseguir la seva segona victòria al WTCR amb el Comtoyou DHL Team Audi Sport.

El pilot d’Honda ALL-INKL.COM Münnich Motorsport, Girolami, es va haver de conformar amb la segona posició, a només 0.299s de Berthon, amb Gilles Magnus tercer, després de ser penalitzat amb cinc segons i relegat a la setena posició després d’un toc amb Esteban Guerrieri. La penalització del pilot del Comtoyou Team Audi Sport va donar l’últim lloc del podi a Mikel Azcona. El basc va acabar una posició per davant del seu company d’equip Norbert Michelisz, mentre que Rob Huff va completar els cinc primers llocs per davant del rival al Trofeu WTCR, Tom Coronel.

Les coses es van posar molt millor per a Huff a la Cursa 2, quan el britànic de Zengő Motorsport amb el seu CUPRA va sortir molt bé i es va posar per davant del pilot de la pole de la graella invertida, Mehdi Bennani. Tot i que Bennani va ser una amenaça constant, el segon lloc era el màxim que podia aconseguir el marroquí de Comtoyou. Michelisz va deixar que el seu company d’equip Azcona es fes amb la tercera posició i així incrementar les seves opcions al títol, mentre Magnus aconseguia la cinquena plaça.

Tiago Monteiro, del LIQUI MOLY Team Engstler, va aconseguir un sisè lloc a la Carrera 2, el millor de la temporada, mentre que Dániel Nagy va tornar després d’una lesió a la mà per puntuar en les dues curses. Girolami va seguir Monteiro a la Cursa 2 en setè lloc i arriba a l’aturada estiuenca del WTCR a 35 punts d’Azcona a la classificació provisional.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments