WRC: Un nou error de Neuville deix líder a Tänak després de la segona etapa de l’Ypres Rally 2022

Un petit error amb conseqüències molt grans. Una frenada fallida, i és una nova victòria que s’allunya. Aquesta història, a Thierry Neuville li hauria agradat no viure-la a casa, a Ypres. Líder dominant de l’esdeveniment, el belga encara estava al capdavant a l’inici del quinzè tram.

Però el pilot de Hyundai ens ha acostumat massa sovint a aquest tipus de situacions, que ja ni tan sols ens sorprèn. Encallat en una rasa durant llargs segons, Neuville es va veure obligat a aturar-se definitivament uns metres més enllà.

La primera victòria de la temporada, se li escapa a Nevuille que ara sembla que el seu company d’equip, Ott Tänak, qui pot aprofitar aquesta oportunitat. L’estonià s’ha convertit en el nou líder de la prova flamenca guanyant el duel psicològic contra el seu company i rival a Hyundai. Una batalla interna que esclata.

«Com ell (Neuville) va dir abans, probablement no vaig tenir cap problema. És una llàstima el que ha passat, però crec que dins de l’equip no hem de lluitar entre nosaltres”

Tänak

Si Tänak ha guanyat el seu duel contra el seu company, encara té un altre duel en marxa: el d’Elfyn Evans. El gal·lès es troba a 8’2 s del lideratge del ral·li d’Ypres. El pilot de Toyota opta a una primera victòria aquesta temporada i també podria ajudar a Kalle Rovanperä per al campionat. Darrere hi trobem Esapekka Lappi, oportunista 3r, però a més d’un minut del líder. El finlandès ha gestionat el seu ritme durant tota la tarda, ell que busca un segon podi consecutiu després de Finlàndia.

Encara més enrere, hi ha dos pilots en posicions inusuals: Oliver Solberg i Adrien Fourmaux, respectivament 4t i 5è a Ypres. Els dos pilots van a ritmes similars, però el francès ha estat penalitzat amb 20 segons per presentar-se amb 2 minuts de retard a l’inici de la 15a especial per culpa del públic assistent.

En el WRC2, Stéphane Lefebvre compta amb un lideratge més còmode aquesta tarda per davant d’Andreas Mikkelsen. Yohan Rossel segueix 3r però a un minut del seu compatriota.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments