ERC: Llarena – Fernández es proclamen matemàticament campions d’Europa de Ral·lis 2022 a dues curses del final

Líder sòlid del campionat d’ERC abans de l’inici del Barum Rally d’aquesta setmana, el brugalès Efren Llarena s’ha endut finalment el títol abans fins i tot de posar les rodes a la República Txeca.

Autor d’una victòria i tres podis en sis proves disputades, el pilot d’Skoda s’havia incorporat a l’equip “MRF Tires” per aquesta nova temporada, sempre amb Sara Fernández al seu costat. Sotscampió d’Europa el 2021, Efren Llarena succeeix a Andreas Mikkelsen, també pilot d’un Skoda Fabia Rally2 Evo.

«No tinc paraules. És un somni, un somni que va començar fa quatre anys quan vam ser la primera tripulació a córrer a l’ERC amb els colors del Rally Team Spain. Hem guanyat el campionat ERC3 Junior i també el campionat ERC3, i ara aconseguir el títol absolut és fantàstic.

Aquest és un any molt important per a MRF. Vam fer tot el possible i vam posar tot el nostre esforç en el desenvolupament de pneumàtics, així que crec que vam treballar molt dur en aquesta direcció. Ha estat una gran feina per part de tots: els enginyers, l’equip i tots els que hi han participat».

Per al fabricant de pneumàtics MRF, aquest èxit és evidentment una gran victòria, tres anys després del seu debut en aquest campionat.

“És un moment capital i molt feliç guanyar aquest primer Campionat d’Europa de Ral·lis per a nosaltres a MRF Tyres. És un testimoni de la feina feta per tot el nostre equip per oferir pneumàtics de rendiment per a aquest campionat que han guanyat al més alt nivell en ral·lis europeus, demostrant les nostres capacitats tècniques.

Arun Mammen, vicepresident i director general de MRF Tyres

Vull felicitar a Efrén Llarena i Sara Fernández per aconseguir aquesta gesta, així com a la resta de pilots que han donat suport al nostre equip per aconseguir aquesta fita històrica. De fet, és un moment molt prestigiós i estem orgullosos de ser coronats Campions d’Europa de Ral·lis de la FIA 2022″.

Arun Mammen, vicepresident i director general de MRF Tyres

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments