WRC: Ypres, xocolata i M-Sport

He anat a comprar una mica de xocolata. Avui hi ha una cosa positiva.

Així comença Richard Millener davant dels micròfons DirtFish. Un debriefing certament no fàcil per al director de l’equip M-Sport, després del que probablement va ser el cap de setmana més difícil de la temporada per al seu equip.

Un intent d’alleugerir una mica la tensió, però traça molt bé el panorama de la situació dins de l’equip anglès. Breen havia de ser la punta de llança d’M-Sport a Bèlgica, després d’haver guanyat l’esdeveniment i aconseguir un segon lloc l’any passat. En canvi, la cursa va començar amb poca confiança amb el cotxe, i va acabar a la rasa de la desena especial. Després va ser el torn de Greensmith i després, com a cirereta del desastre, l’accident de Fourmaux.

Serà una temporada molt dura, sincerament. Forma part de l’esport, pot passar. Evidentment, cal dir que la quantitat de mala sort que estem tenint i la quantitat d’errors que estem cometent no són bones per a ningú. Encara estic al costat de l’equip, encara crec en el nostre cotxe. Hem de tornar a treballar junts. No hi ha cap raó per començar a barallar-nos internament entre nosaltres. Però hem de portar a casa millors resultats, això és evident.

Millener

La victòria de Sebastien Loeb a Monte a principis d’any va pintar immediatament el Puma com un cotxe ràpid i guanyador, la qual cosa va posar la responsabilitat dels mals resultats posteriors als pilots. No obstant això, mantenint els dubtes sobre els aspectes tècnics, és negatiu que els errors, per part dels pilots, fossin la única resposta.

És difícil. Els poses pressió i no funciona. No els pressiones, els deixes divertir i no funciona. Però no es tracta només d’M-Sport, també hi ha molts socis implicats. Però es tracta de treballar junts. El cotxe va guanyar una cursa, no és un cotxe dolent. Només hem de pujar de nivell des d’on som ara.

Millener

Veig molts comentaris a internet, he llegit moltes coses. Encara hi ha molts seguidors que ens donen suport, i això és genial. És molt important per a tot l’equip i per als nois. És difícil quan un equip treballa tant i els resultats no arriben. És difícil, però encara crec en l’equip i en el cotxe. I també crec en els pilots, sé que ho poden fer, però realment ho hem de veure. És l’única manera de millorar la situació de tothom.

Millener

Ara toca anar a Grècia, i Sebastien Loeb tornarà. Tot sembla providencial, però el destí d’un equip no es pot fixar en un jubilat de luxe que corre de tant en tant per divertir-se. Encara que encara ho faci molt bé.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share