ERC: El campionat RGT també arribarà decidit al RallyRACC Catalunya 2022

Els trams txecs del Barum van proclamar un altre campió francés, i com Laurent Pellier a ERC Junior, Raphaël Astier va dominar la categoria RGT de principi a fi.

Amb una tercera victòria en només quatre ral·lis disputats aquesta temporada, el pilot d’Alpine va aconseguir el títol de campionat del món FIA RGT, una prova abans del final del calendari al RallyRACC Catalunya.

Raphaël Astier va superar Manu Guigou, el seu únic rival real en aquest campionat, també al volant d’un Alpine. Després d’una primera participació ja molt exitosa al Barum el 2018, Raphaël va agafar ràpidament el control de la seva categoria mentre que el seu rival mai no va poder competir. A l’arribada, finalment va guanyar amb un avantatge de més de cinc minuts i va acabar per davant de diversos Rally2.

Amb aquest títol, el pilot de l’equip CHL Sport Auto succeeix Pierre Ragues i recupera aquesta corona després d’haver-la guanyat el 2018 al volant d’un Abarth 124 Rally.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments