SCER: Cachón es corona al Ral·li Princesa de Astúries 2022

Alejandro Cachón, asturià de 23 anys i el seu copilot, ‘Jandrín’ López, es van alçar vencedors d’un emocionant i competit 59 Ral·li Princesa d’Astúries Ciutat d’Oviedo, la cinquena cita del SuperCER.

Després de l’aferrissada lluita protagonitzada al llarg de la primera etapa entre Pepe López i Borja Rozada i José Antonio Suárez i Alberto Iglesias, el ral·li es va convertir a partir del vuitè tram en un mà a mà entre el Citroën C3 Rally2 d’Alejandro Cachón i ‘Jandrín’ López i el Hyundai i20 N Rally2 de Teo Martín Motorsport de Pepe López.

Un toc durant el matí de dissabte, després que firmessin el seu tercer escratx del cap de setmana, va deixar sense opcions a Suárez i Iglesias. Tot i que van improvisar una reparació exprés per seguir en carrera, la parella no va poder continuar després de penalitzar més de 15 minuts.

Poc després, Alejandro Cachón i ‘Jandrín’ López, que havien passat a comandar la classificació general, cometien un petit error que els hi tornava el liderat de la cursa a Pepe López i Borja Rozada.

Hyundai

Tot i el contratemps, Cachón i López sortien a per totes a la secció decisiva, encadenant els tres últims escratx al volant del Citroën C3 Rally2, fet que sumat al toc al pont del darrere que patien Pepe López i Borja Rozada quan disputaven l’últim tram, els hi donava la victòria del Ral·li Princesa de Astúries.

Efrén Llarena i Sara Fernández completaven el podi amb l’Škoda Fabia Rally2 Evo de MRF Tyres, per darrer del Hyundai i20 N Rally2 de López i Rozada, que compten ara amb quatre punts d’avantatge com a líders del SuperCER sobre els nous campions de l’ERC.

Surhayen Pernía i Alba Sánchez, víctimes d’una punxada quan faltaven dos trams, acabaven quarts amb el Hyundai i20 N Rally2, just per davant dels altres europeus, Javier Pardo i Adrián Pérez amb el Suzuki Swift R4LLY S.

MRF

Els catalans per Astúries

Adrià Serratosa i Anna Tallada acabaven en 26a posició de la general i sisens de classe després de remuntar algunes posicions durant l’etapa de dissabte. El copilot català Axel Coronado, al costat de Robert Blach, no vivien el seu millor cap de setmana amb problemes als frens del seu Peugeot 208 Rally4. Vinyes i Mercader arrancaven una roda durant la primera etapa i sortien l’etapa de dissabte recuperant i marcant bons temps.

TGR Iberian Cup

Jorge Cagiao i Amelia Blanco aconseguien a Oviedo el segon triomf al Trofeu 2RM amb el Renault Clio Rally4 del Renault Recalvi Rally Team. Sergi Francolí i María Salvo guanyaven en el debut sobre asfalt dels Toyota GR Yaris RZ dins de l’Iberian Cup, primer equip capaç de repetir victòria en aquesta copa de promoció.

A la copa Suzuki els vencedors eren Fernández – Conde amb els catalans Pere Rovira i Dani Muntadas arribaven cinquens. Víctor Solórzano i Alejandro Vaqueiro eren els guanyadors de la segona prova puntuable per a la Sandero Cup on els catalans Gavilán – Martínez acabaven en una meritòria quarta posició.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share