SCER: Cachón es fa fort a casa i guanya el Ral·li Villa de Llanes 2022

Segona victòria consecutiva per al jove asturià Alejandro Cachón i ‘Jandrín’ López, que, dues setmanes després d’haver-se coronat per primera vegada al Princesa d’Astúries, s’han proclamat també vencedors de la segona cita asturiana del calendari, el 45 Ral·li Villa de Llanes.

Els ruixats intermitents i l’humit asfalt van marcar el desenllaç de la prova. José Antonio Suárez i Alberto Iglesias eren líders després de desbancar a Iván Ares i David Vázquez però, poc després, patien una nova sortida de carretera que transformava la prova i deixava el duel cara a cara entre Alejandro Cachón i ‘Jandrín’ López i Pepe López i Borja Rozada.

Els de Citroën guanyaven per una dècima el TC plus en el camí cap al seu segon triomf consecutiu a l volant del C3 Rally2, amb el qual ara passen a ocupar ara la tercera plaça del S-CER, a un punt de Efrén Llarena i Sara Fernández.

Pepe López i Borja Rozada van acabar segons del 45 Ral·li Vila de Llanes amb el Hyundai i20 N Rally2 de Teo Martín Motorsport, seguits pels seus companys de marca, Iván Ares i David Vázquez. Els madrilenys avantatgen en 12 punts als nous campions de l’ERC que no han pogut passar aquesta vegada del quart lloc.

Surhayen Pernía i Alba Sánchez acabaven sisens classificats al Hyundai i20 N Rally2 de Terra Training Motorsport, després de patir una punxada que els feien caure en la classificació general.

Jan Solans i Rodrigo Sanjuán, retardats des de l’inici per una punxada del Citroën C3 Rally2 amb el qual han tornat aquest cap de setmana al SCER per agafar ritme sobre l’asfalt.

Una sola dècima ha separat al final de la cursa a Óscar Palomo i Ángel Vela de Diego Ruiloba i Andrés Blanco, vencedors del Trofeu S-CER 2RM, la Peugeot Ral·li Cup Ibèrica i també la Beca Júnior RTS, fregant el ple d’escratx. Adrià Serratosa i Anna Tallada finalitzaven en sisena posició.

José Álvarez i Estefanía García han resistit fins al final la pressió dels locals ‘Fredy’ Tamés i Katherine Álvarez per a encadenar el seu segon triomf consecutiu en la Copa Suzuki Swift, copa on Pere Rovira i Carles Planell acabaven en cinquena posició a només 1,2s del quart lloc fent un ral·li de menys a més.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments