WRC: Ogier enfoca els ral·lis per al 2023

A l’espera de tornar a les cronometrades catalanes la setmana vinent, Sébastien Ogier continua parlant dels seus plans per al 2023, i, com el 2022, el pilot de Toyota avança cap a un nou programa parcial, el de Gap prioritzarà clarament els ral·lis després d’una sortida mixta del WEC.

«Crec que la resistència requereix un compromís tota. M’agradaria tornar a fer Le Mans, però és difícil fer-ho a temps parcial. A veure què passa en el futur, però fins ara res ha canviat per a mi i la meva afició pel ral·li. Tinc ganes de tornar a alguns dels ral·lis que m’agraden”.

Després d’indicar que el seu programa de sis ral·lis li va anar bé aquest any, el pilot de Toyota no descarta tornar a una temporada completa, el plaer de conduir encara hi continua. Per al 2023, el francès començarà, evidentment, la seva temporada a Monte-Carlo.

“No va ser difícil triar el Monte-Carlo. Per a la resta de proves i el programa, encara ens hem de decidir. Estic molt content que Toyota em segueixi oferint la possibilitat de participar en un programa parcial com aquest. Crec que és una cosa que funciona per a les dues parts.

«No et podria dir al 100% que mai tornaré a temps complet. Però ara saps que és el mateix que he estat dient des de fa molt de temps. Estimo la meva família i el meu fill i vull passar temps amb ells».

Actualment, amb 38 anys, el francès ja ha estat dotze temporades a la categoria reina, mentre que en comparació, Sébastien Loeb només n’ha pogut completar deu i Jari-Matti Latvala, rècord del WRC, té tretze temporades a les seves esquenes.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments