CATALUNYA: Prèvia Ral·li Ciutat de Tàrrega 2022

Va començar fa dos mesos i ja s’acaba. El campionat de Catalunya de ral·lis de terra arriba a la seva fi amb la disputa aquest cap de setmana del 28è Ral·li Ciutat de Tàrrega, una prova molt compacta i on la llista d’inscrits arriba als quaranta participants.

El Ral·li de Tàrrega comptarà amb dos trams diferents a repetir en tres ocasions que sumen un total de 67,5 km cronometrats. El primer tram començarà a les 9:09 h del diumenge 13 de novembre, el Pla de Sant Pere, mentre que l’últim, el B Font de Santa Magdalena, amb que es conclourà la prova serà a les 13:05. En total, poc més de 4 hores des de l’inici fins al final del ral·li.

Una llista de luxe en els temps que corrent

La prova lleidatana és puntuable per al Campionat de Catalunya de Ral·lis, Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra, Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Junior, Trofeu De Catalunya de Ral·liesprints de Terra i el 44è Volant Racc Trofeu Mavisa.

Albert Orriols i Christian Gómez comanden la llista d’inscrits com a líder de l’apartat de terra, però aquesta última prova de terra de Catalunya se li fins a quatre Fabia R5 més, tot un luxe en els temps que corrent a casa nostra. Xevi Pons i Àlex Haro, José Luis García i Xavier Lozano, Alejandro Mauro i Diego Sanjuán i Xavi Vidales i Jordi Hereu.

Rally Vidreres 2022
Nacho Mateo

De tota aquesta col·lecció de Fabia cal destacar algunes coses. La primera el debut a casa nostra d’Alejandro Mauro al volant d’un Rally2, el pilot mexicà ens tenia acostumats aquesta temporada a la seva presència amb un Renault Clio Rally4, i ara sembla tota una declaracions d’intencions per la propera temporada el salt a la nova categoria. També cal assenyalar la tornada i el debut de Xavi Vidales al volant del Fabia després de tenir-nos acostumats al veterà Mitsubishi.

Igualtat màxima en les copes

Recta final per al Volant RACC / Trofeu MAVISA amb la seva sisena i penúltima prova de la temporada i última sobre terra. Quatre pilots arriben a la part més decisiva del certamen amb opcions al títol.

Sergi Pérez i Isaac Pujol encapçalen la classificació amb dues victòries i una regularitat que li han permès arribar a Tàrrega amb un estret marge sobre el segon classificat, Joan Torres. Torres arriba després d’un important triomf al RallyRACC a intentar buscar el que seria el seu tercer triomf de la temporada en la lluita pel títol.

Rally Vidreres 2022
Nacho Mateo

Més despenjat en la lluita del títol, 29 punts amb Pérez, trobem a Joan Sabater, mentre que encara matemàticament en la lluita però en quarta posició hi ha Aleix Arcarons i Gerard Julià.

A la Challenge Saxo 8V la classificació està força ajustada entre els tres primers, amb tan sols 14 punts entre el primer i el cinquè classificat mancant els dos últims ral·lis. A la Challenge RallyCracks també s’hi arriba amb la igualtat com a nota dominant. Pons és líder amb 121 punts mentre que Ramon Cornet és segon amb 102 punts i sent l’únic en poder lluitar pel títol.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments