WRC: Ogier ataca obertament a Pirelli

Enfadat per haver perdut qualsevol opció de victòria al Ral·li del Japó a causa d’una punxada inexplicable, Sébastien Ogier ja no tolera la falta de rigor del fabricant italià. El francès es va haver de parar gairebé 3 minuts a causa d’una punxada que no s’explicava.

“Quan miro el pneumàtic, no ho entenc, perquè no hi ha cap marca. La vora està intacta… però hi ha un petit forat”

Fora de qualsevol lluita per la victòria a casa del seu patró quan havia marcat el millor temps de la primera especial, Sébastien Ogier va córrer després del temps perdut i finalment va completar la prova als peus del podi.

«Potser algun dia per fi parlarem del seu treball de merda. Potser ajudarà a canviar les coses, però ara mateix és només una broma. És una loteria. »

OGIER

Unes hores abans, el líder de la prova no s’havia mostrat amable amb l’empresa italiana, tal com havia expressat seu compte de Twitter.

«És molt molest que ningú parli d’aquest problema amb Pirelli. La seva feina és una broma. Això no és greu. Hi ha punxades per tot arreu, tot el temps.

Ogier

De fet, vam tenir més punxades en un any que amb Michelin en una dècada! Ningú s’atreveix a parlar-ne perquè hi ha històries de contractes i patrocinadors implicats. Estic content de no jugar-me el campionat sencer en aquestes condicions.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments