CLÀSSICS: La temporada 2023 comença a Viladrau

El Ral·li d’Hivern organitzat per RallyClassics torna a la població de Viladrau després de dos anys d’espera. La dinovena edició d’aquest ral·li de regularitat tindrà lloc el 14 de gener de 2023 i obrirà la temporada esportiva a casa nostra.

El proper dissabte tindrem una oportunitat per gaudir d’una gran jornada d’automobilisme, amb el Critèrium Viladrau al matí, amb 2 trams, i el Ral·li d’Hivern a la tarda, amb 5 trams. Els participants podran gaudir dels paisatges del Montseny i posar a prova les seves habilitats en una competició de regularitat.

El Ral·li d’Hivern és una de les proves més esperades per als amants dels ral·lis de regularitat. La població de Viladrau s’ha convertit en l’epicentre d’aquesta competició des de la seva primera edició, i aquest any no serà una excepció. Amb 350 quilòmetres de recorregut i aproximadament 210 quilòmetres de regularitat l’esdeveniment ficarà a prova als més de 90 inscrits que prendran la sortida a la prova el proper dissabte a les 11 del matí des del centre de la pintoresca vila osonenca.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments