Les restriccions de test apropen els Rally1 a més públic

Els aficionats belgues podran alegrar-se a finals de març, ja que l’actual líder del campionat del món, Ott Tänak, estarà present a la tercera prova del campionat belga al ral·li de les Ardenes.

Les normes més estrictes que limiten el nombre de dies i quilòmetres de test estan provocant que molts equips busquin ral·lis nacionals i regionals per poder rodar fora dels ral·lis oficials.

La mesura té com a objectiu reduir els costos i augmentar la igualtat entre els equips participants. Però també té un efecte positiu per als aficionats al món dels ral·lis: els cotxes Rally1 hauran de participar en ral·lis nacionals i regionals per poder provar les seves prestacions i ajustar els seus reglatges.

Aquesta normativa és una oportunitat única per acostar el WRC a més públic i fomentar el desenvolupament dels ral·lis a tots els nivells. Així, els espectadors d’aquests ral·lis podran gaudir en directe dels vehicles més avançats del WRC.

De fet, el cap de setmana del 31 de març, Ott Tänak participarà a la prova amb el Ford Puma Rally1 com a cotxe zero (fora de competició) per adquirir experiència sobre l’asfalt al volant d’aquest cotxe i preparar així la cita del WRC a Croàcia prevista per a l’abril.

Grégoire Munster (Ford Fiesta Rally2) i Jourdan Serderidis (VW Polo R5) seran presents a la llista d’inscrits.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments