El HERTZ Team JOTA presenta la decoració de l’Hypercar amb què competirà al WEC 2023

L’equip britànic, campió de la categoria LMP2 del Mundial de Resistència de l’any passat, ha mostrat el Porsche 963 LMDh, que debutarà a les 6 hores d’Spa el 29 d’abril

L’equip JOTA Sport ha fet el salt a la competició màxima del WEC aquest any, l’Hypercar, amb un Porsche 963 LMDh client, pilotat pel trio António Félix da Costa, Ye Yifei i Will Stevens. L’estructura amb base a Kent s’ha associat amb la companyia de lloguer de vehicles HERTZ, Singer Vehicle Design, el conegut preparador d’esportius retro de Porsche i la marca de roba esportiva Brady, per presentar el nou prototip. Aquest comptarà amb una decoració que substitueix el verd i vermell dels últims anys per un vistós daurat, batejat com a «Hertz Racing Gold», tot i que manté la franja vermella a la part davantera del cotxe.

El Porsche 963, que lluirà el número 38, estarà propulsat per un motor V8 de 4.6 litres Twin Turbo provinent del Porsche 918 RS Spyder, que s’ha combinat amb la part híbrida estandarditzada proveïda per Williams Advanced Engineering, Bosch i Xtrac. La combinació del motor de combustió amb la part híbrida es calcula que oferirà al voltant de 671 cavalls de potència per impulsar els 1030kg que pesa l’Hypercar alemany.

@JotaSport

En un comunicat conjunt, els directors de JOTA han assegurat que

«Tenim un equip fort i experimentat, i som un dels pocs equips privats de la categoria, estem mantenint l’esperit de Le Mans viu i tenim ganes de sortir ja a pista»

Sam Hignett i David Clark

El Campionat Mundial de Resistència donarà el tret de sortida de la temporada el pròxim 17 de març amb les 1000 milles de Sebring, tot i això, no es podrà veure l’hypercar de JOTA fins l’abril, pels endarreriments de Porsche de proveïr el nou model als seus clients. Amb aquest model, l’escuderia britànica s’enfrontarà a la parrilla més competitiva del WEC dels últims anys gràcies a l’entrada de marques com Ferrari, Cadillac, Vanwall, Issotta Fraschini a més dels actuals Toyota, Peugeot i Glickenhaus i l’altre equip client de Porsche, el Proton Competition.

A continuació podeu veure el vídeo de presentació del HERTZ Team JOTA.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments