De Toksport a Hyundai i de Hyundai a M-Sport, ball de caps d’equip

Hyundai segueix avançant en els canvis dins de la seva estructura. Tolga Ozakinci serà el nou director d’equip, en substitució de Pablo Marcos, que ha estat al capdavant del grup des del 2018. El nomenament d’Ozakinci ja estava previst abans que Cyril Abiteboul fos nomenat director d’operacions de ral·lis de Hyundai el mes de gener.

Tolga Ozakinci arriba provinent de l’equip Toksport i ha estat una peça clau en l’èxit del l’equip «semioficial» d’Skoda al campionat del món de ral·lis els últims anys.

Aquest canvi de direcció a l’equip Hyundai podria portar noves maneres de fer que ajudin a l’equip a lluitar per aconseguir el campionat del món de ral·lis. L’equip coreà ha estat fent grans esforços per millorar la seva situació després d’una època convulsa amb la marxa d‘Andrea Adamo.

D’altra banda, el càntabre Pablo Marcos, qui ha estat director d’equip en els últims anys, s’incorporarà a l’escuderia britànica M-Sport on encara no es coneix el rol que desenvoluparà segons les fonts consultades. Marcos ha demostrat la seva capacitat en els últims anys, en especial durant el 2022 quan l’equip no tenia líder i tant ell com Julien Moncet van haver de capitanejar l’escuderia. Així doncs, és una incorporació de gran valor per a M-Sport, que està buscant el títol de pilots aquest any amb Ott Tänak.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments