Citroën prepara un reguitzell d’evolucions per a la temporada 2023 al C3 Rally2

Després d’un 2022 menys actiu en termes de desenvolupaments, el Citroën C3 Rally2 es prepara per a una temporada 2023 molt més productiva, gràcies a l’arribada de novetats significatives en molts àmbits, entre els quals destaquen el motor, la suspensió, l’aerodinàmica i els diferencials.

En una entrevista a la web oficial del Campionat del Món, el responsable de Citroën Customer Racing, Didier Clément, va explicar les diferents novetats que s’esperen per a aquest vehicle:

«El desenvolupament d’aquest tipus de cotxes mai s’atura. Treballem constantment per millorar-lo en detalls petits, tal com hem fet en el passat amb el Xsara, el C4, el DS3 i el C3 al WRC. Així doncs, tindrem una millora global. Estem treballant en diverses àrees del motor, i també estem millorant el programari de determinades peces. A més, estem realitzant millores en la suspensió i l’aerodinàmica, així com en el comportament dels diferencials. Quan sumem tots aquests petits detalls, aconseguim un gran pas endavant».

Per portar a terme el desenvolupament del Citroën C3 Rally2, el fabricant francès compta amb un equip de pilots experimentats i ràpids, entre els quals destaquen Yohan Rossel, Yoann Bonato, Mads Østberg, Stéphane Lefebvre i Alejandro Cachón.

«Un bon cotxe WRC2 no està dissenyat únicament per als millors pilots, sinó per a tothom. Yohan, Yoann, Stéphane i Alejandro han conduït el cotxe en sessions de proves oficials i, gràcies a la seva experiència, estan en condicions de desenvolupar el vehicle per a tots els tipus de pilots, no només per als professionals».

Així doncs, amb la col·laboració d’aquests pilots i les noves millores en el Citroën C3 Rally2, esperem un pas endavant del cotxe francés per poder lluitar amb la nova referència, l’Skoda Fabia RS Rally2.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments