Prèvia, horaris i inscrits al RallySprint de Talamanca 2023

El Biela Club Manresa organitza la segona edició del RallySprint de Talamanca demà dissabte onze de març, un esdeveniment que donarà el treu de sortida al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’Asfalt. A continuació, us presentem tota la informació sobre la cursa i els horaris perquè no us perdeu cap detall.

Aquesta segona edició arriba després de més de sis anys des de la primera, la disputada al 2016. La prova tindrà la seva seu a Navarcles, població situada a la comarca del Bages. En aquesta prova, els pilots hauran de completar un recorregut format per dos trams contra el cronòmetre.

El recorregut

El recorregut del RallySprint de Talamanca consisteix en un tram que es disputarà en dues direccions i en dues ocasions en cada sentit. A les 10:08 del matí arrancarà Talamanca de 8,32km que es repetirà a les 11:56, mentre que el segon tram, Navarcles de 8,35 km es disputarà a les 17 h i a les 19 ja de nit.

rallyusprint Talamanca- 2016 Ford sierra
Nacho Mateo

La distància total del recorregut és de 156,98 Km, dividit en 4 trams que sumen 37,60 Km contra el rellotge i amb assistència a la mateixa població de Navarcles.

Els pilots i els cotxes

En el RallySprint de Talamanca hi s’hi han inscrits un total de 43 equips. Amb el dorsal número 1 hi ha Josep Mª Martínez Vivancos de CE Martínez Sport, que estarà pilotant un BMW M3 E30 juntament amb la seva copilot Anna Diaz Martínez.

Marc Comas i Laura Camps seran els principals candidats a la victòria final ja que pilotaran el cotxe més efectiu de tots els inscrits, un Skoda Fabia R5. El pilot català estarà present a Talamanca per tal de preparar la primera prova del SCER de la propera setmana a Sierra Morena on també està inscrit. Un altre pilot destacat és Franc Olivé de l’Escuderia Rallycracks, que estarà pilotant un Mitsubishi Lancer EVO VI. Olivé, un habitual de casa nostra anirà copilotat per Xavier Tort Piniella, un altre sospitós habitual dels trams catalans.

Talamanca- 2016 Peugeot 206
Nacho Mateo

També hi ha altres pilots que cal la pena destacar, com ara Ivan Nieto Fanlo i Sara Nieto Fanlo de l’Escuderia Mediterrània, que estaran pilotant un Ford Sierra Cosworth RS, o David Espasa i Etna Espasa amb el mateix Porsche 997 GT3 amb el qual es van haver de retirar al Rally Lloret del mes passat després d’una virolla al tram Collsaplana.

Joan Bellmunt Centeno i Igor Díez de l’Escuderia Motor Terrasa, pilotarant un Peugeot 208 R2, mateix model que Rubén Muñoz i Miguel Lorenzo.

Tota la informació detallada a https://bielaclubmanresa.com/

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments