Jan Solans retorna per la porta gran al SCER guanyant el Sierra Morena 2023

Jan Solans i Rodrigo Sanjuán van aconseguir la seva tercera victòria a l’S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis). Els dos han estat els grans dominadors del 40 Sierra Morena Rallye Còrdova, la primera prova d’aquesta competició, pilotant el nou vehicle desenvolupat per Škoda Motorsport, que ha estat recentment incorporat a l’estructura de RaceSeven.

Després de liderar la jornada inaugural, van continuar mostrant-se imparables durant les sis especials de la segona etapa, estrenant així la temporada com a líders, i trencant una llarga temporada de foscor allunyats dels ral·lis.

Pepe López i Borja Rozada, així com Iván Ares i José Antonio Pintor, tots dos amb Hyundai i20 N Rally2 equipats amb pneumàtics Pirelli, van acompanyar a Solans i Sanjuán al podi de la prova andalusa. José Antonio Suárez i Alberto Iglesias van acabar en quart lloc amb el nou Škoda Fabia RS Rally2 del Recalvi Team, seguits per Javier Pardo i Adrián Pérez, que van escalar fins a la cinquena posició final amb el Hyundai i20 N Rally2 del Rallycar Team, malgrat la punxada de la primera etapa

Óscar Palomo, guanyador del Trofeu Júnior, i Marcelo der Ohannesian han debutat amb la marca coreana en la sisena posició superant Diego Ruiloba i Ángel Vela, que van patir la trencadissa d’una mangueta i van perdre posicions en els últims compassos de la seva primera participació amb el Citroën Rally Team.

Sergi Perez Lorena Romero Peugeot 208 Rally4Rally2 Sierra Morena 2023 SCER[1]
RFEdA

Sergi Pérez i Lorena Romero van debutar amb gran èxit a la Beca Junior RTS, aconseguint també el Trofeu 2RM en la seva primera incursió a nivell nacional amb un Peugeot 208 Rally4 assistit per Mavisa Sport. Carlos Rodríguez i David Nieto han establert un gran ritme durant la primera prova del Clio Trophy Spain Asfalt 2023. Hugo Rodríguez i Diego Rodríguez han causat sensació en el debut del jove asturià com a pilot en aquesta especialitat, dominat la Sandero Cup amb el nou Dacia Sandero N3 del Recalvi Team.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments