Els catalans pel Rallye Sierra Morena 2023

Jan Solans va liderar la classificació general del Rallye Sierra Morena 2023 al final de la primera etapa, que va tenir lloc dissabte i va incloure vuit trams cronometrats. Amb el seu Skoda Fabia es va posar al capdavant amb sis trams per disputar la jornada de diumenge que va servir per ampliar el seu avatatge ambs els seus rivals i emportar-se la prova. Jan Solans ha tornat amb força al S-CER després d’una temporada passada bastant complicada.

Aquesta victòria suposa un inici excel·lent per a Solans en la cursa per al títol del S-CER d’aquest any. Amb una gran exhibició de conducció i control, va ser capaç de mantenir el seu avantatge en els sis trams restants.

Sergi Perez Sierra Morena SCER 2023

La setena edició de la Beca Junior RTS va començar amb una renovació gairebé completa dels pilots. El vigent campió del Volant RACC, Sergi Pérez, i la seva nova copilot, Lorena Romero, van debutar amb èxit a nivell nacional amb el Peugeot 208 Rally4 de Mavisa Sport, calçat amb pneumàtics Pirelli. El jove català de 18 anys, que competeix amb la L de conductor novell, ha dominat la prova cordovesa, fent l’escratx en vuit dels 14 trams que formaven el recorregut de la primera de les set proves puntuable per a la Beca Junior RTS 2023.

Per darrera de Pérez i Romero acabaven Sito Español i Axel Coronado. La parella andorrana catalana aconseguien una meritoria segona posició al volant d’una unitat igual que la dels guanyadors aconseguint 6 escratx.

Gil Membrado s’ha convertint en el debutant més jove de l’S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis), amb només 15 anys. Membrado ha aconseguit una tercera posició en la seva categoria al final del Ral·li Sierra Morena, mostrant-se molt consistent al llarg de les dues etapes de la primera de les set cites puntuables per a la Beca Junior RTS.

Gil Membrado Manel Muñoz Sierra Morena SCER 2023

El pilot d’Olost ha estat acompanyat en tot moment pel seu copilot, Manel Muñoz, amb qui ha quallat una sòlida actuació, sense cometre cap error, cosa que els ha conduït fins a la tercera plaça del podi de la Beca Junior RTS.

«Estic molt content de la feina que ha fet el meu copilot, Manel Muñoz, i en general tot l’equip. El tercer lloc del cap de setmana supera les nostres expectatives. Podem dir que hem complert tots els objectius que ens havíem marcat per a aquest Ral·li Sierra Morena».

Dins de la Dacia Sandero Cup, el jove Biel Gavilán, quallava una bona actuació acabant en quarta posició i aconseguint un millor temps durant la prova, en el desè tram. Les diferències amb els dos pilots que van acabar en les dues primeres posicions va ser insalvable, tot i que la tercera posició va quedar a poc més de 17 segons.

Reeixida presència dels Renault Clio Rallye 5 al Rallye Sierra Morena amb presència de 16 cotxes competint dins de la Copa Clio Trophy Spain 2023. L’asturià Fran Cima i la copilot catalana Anna Tallada van aconseguir un treballat cinquè lloc malgrat els problemes que van arrossegar des del principi i durant tota la prova amb la suspensió del vehicle.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments