L’aliança pirenaica de ral·lis continua creixent

El Motor Club Sabadell s’ha unit a l’Automòbil Club d’Andorra per establir una col·laboració amb l’ASAC 66 i crear un espai comú per a la competició de ral·lis a la zona pirinenca que comparteixen Catalunya, França i Andorra. Aquesta iniciativa també contribuirà a la promoció turística i econòmica en les àrees territorials implicades, a banda i banda del Pirineu.

Durant la 24a edició del Ral·li de la Llana Ripollès que se celebrarà els dies 31 de març i 1 d’abril, el Motor Club Sabadell i l’Automòbil Club d’Andorra han acordat una aliança operativa per col·laborar en l’organització i promoció de les proves que desenvolupen ambdues entitats. Això permetrà als pilots i equips de les dues organitzacions participar-hi amb les màximes facilitats.

Eduard Forés, president en funcions del Motor Club Sabadell, afirma que aquesta aliança és un pas més en la col·laboració entre l’ASAC 66 i el Motor Club Sabadell. Així, es crea un espai comú per als ral·lis que serà determinant per consolidar-la i per contribuir, en paral·lel, al foment turístic i econòmic d’aquesta zona pirinenca compartida per Catalunya, França i Andorra.

L’Automòbil Club d’Andorra (ACA) va ser constituïda com associació esportiva fa setanta anys. Actualment, és el club més gran d’Andorra amb mes de 10.000 socis i una entitat de referència al principat. Des de 1970 organitza l’actual Ral·li d’Andorra. Amb aquesta aliança, el Ral·li d’Andorra, el Rallye du Vallespir i el Ral·li de la Llana Ripollès uneixen forces i esdevenen més atractius per als participants.

Els pilots i equips francesos, andorrans i catalans que resultin premiats a cada una d’aquestes proves podran triar on corre entre una de les altres dues proves i hi tindran la inscripció gratuïta. Aquesta aliança és un pas important per consolidar la competició de ral·lis a la zona pirinenca i per promoure el turisme i l’activitat econòmica en aquesta zona.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments