Croàcia ja té llista d’inscrits per a l’edició 2023

Després de la seva incursió per les Amèriques amb l’aventura mexicana, la competició torna a Europa per celebrar la seva quarta prova. El Ral·li de Croàcia que se celebrarà del 20 al 23 d’abril a la regió de Zagreb ja té llista d’inscrits.

Un total de 57 tripulacions seran les encarregades de lluitar en aquesta edició del Ral·li de Croàcia. La competició consta de vint especials, i els pilots hauran de superar tota mena de trampes en una de les proves més complicades sobre asfalt. Els equips més destacats són Toyota, que presenta els quatre Yaris Rally1 amb Ogier, Rovanperä, Evans i Katsuta, i Hyundai, que aposta per tres i20 Rally1 conduïts per Neuville, Lappi i Breen. A M-Sport, s’adoptarà el mateix pla que a Suècia, amb els dos Ford Puma Rally1 de Tänak i Loubet.

Entre els Rally2 hi haurà el líder del WRC2, Solberg, que en aquesta prova no puntuarà per al campionat. No obstant això, altres pilots també lluitaran per la victòria, com Lindholm, Cais, Pajari, Gryazin, Rossel, Fourmaux, Munster i Ciamin, que conduirà el Polo R5 del Team Sarrazin Motorsport. Cal destacar la segona incursió mundialista d’Alejandro Cachón i Jandrín al volant d’un Citroën C3 Rally2.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments