Latvala content pel progrés de Toyota sobre terra

El Yaris Rally1 ha estat posada a prova en el Ral·li de Mèxic, la primera prova del campionat de terrade la temporada 2023.

Després d’alguns resultats desfavorables en aquest tipus de superfície en el passat any, el director esportiu Jari-Matti Latvala va estar preocupat per com aniria el rendiment del cotxe en aquesta cursa. Per sort, el vuit vegades campió del món Sébastien Ogier va mostrar que la Yaris Rally1 ha fet un gran progrés en aquesta superfície i va guanyar la prova amb una gran avantatge.

Els enginyers de l’equip van treballar dur per millorar el cotxe i els resultats a la prova de Mèxic van demostrar el progrés realitzat en aquest àmbit. Toyota ha de confirmar el seu progrés en superfícies de terra en la propera prova del campionat, que se celebrarà a Portugal el mes de maig, però sobretot a Sardenya al Juny.

“Els nostres enginyers van fer un treball de desenvolupament increïble, perquè teníem dubtes a mesura que ens apropàvem a aquest esdeveniment. No vam tenir l’actuació necessària l’any passat a Grècia i Sardenya.»

Latvala

El pilot francès Sébastien Ogier va demostrar la millora del rendiment acabant la prova amb una avantatge de gairebé 28 segons sobre Thierry Neuville. El pilot de Toyota Gazoo Racing, Elfyn Evans, va completar el podi a Mèxic en tercera posició, demostrant la força de l’equip. A més, Kalle Rovanperä va acabar en la quarta posició, la qual cosa també és una bona notícia per a la lluita pel títol.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments