Suárez dona el primer triomf a l’Skoda Fabia RS Rally2 al Rally da Auga 2023

La primera cursa de les set programades al CERT – Rallycar (Copa d’Espanya de Ral·lis de Terra) 2023 va ser dominada amb mà de ferro per José Antonio Suárez i Alberto Iglesias, que van pilotar el nou Škoda Fabia RS Rally2 del Recalvi Team en el seu debut en aquesta superfície, obtenint una victòria indiscutible al 10è Rally da Auga.

Els campions del S-CER (Supercampionat d’Espanya de Ral·lis) 2021 van guanyar les set cronometrades de la prova corunyesa (la cinquena de les quals va ser neutralitzada), mentre que Iván Ares i José Pintor van haver de retirar-se a l’última secció quan estaven en segon lloc degut a un xoc.

Finalment, el podi va ser completat per Manuel Osorio i Alberto dos Reis i Xavi Vidales i Jordi Hereu. Joan Vinyes i Jordi Mercader van aconseguir superar Daniel Alonso i Adrián Pérez a l’últim moment per acabar en quart lloc, estrenant-se amb el nou Hyundai i20 N Rally2 del Rallycar Team.

Daniel Berdomás i Brais Mirón van ser els guanyadors de la segona cita puntuable per a la Toyota Gazoo Racing Iberian Cup amb Sergi Francolí i Xevi Moreno, guanyadors a Fafe, acabant en tercera posició.

Ramon Cornet i Dani Noguer van obtenir la victòria en el debut del nou Clio Trophy Spain Terra, mentre que Francisco Montes i David Collado van guanyar el Desafiament Kumho. La vuitena edició de la Copa Kobe Motor es va inaugurar amb la victòria de Francisco Puertas i José Manuel Sánchez.

La pròxima cita sobre terra serà al Rally Tierras Altas de Lorca, el 14 i 15 d’abril, puntuable per al Súpercampionat d’Espanya.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments