Muntadas – Ylla s’emporten la primera prova de la Challenge RallyCracks 2023

La primera prova de la Challenge RallyCracks es va disputar el passat cap de setmana a l’Aragó, més concretament a la població de Pinseque. Els 10 participants que aquest any s’han inscrit a la challenge van estar a la sortida de la primera prova.

Ja en el primer tram hi van haver 3 incidències importants entre els principals favorits al triomf. En Pere Rovira va trencar l’embragatge només 200 metres després de la sortida, una peça recent estrenada que va fallar i va deixar sense opcions als lleidatans. Per desgràcia, això no va ser l’únic que va passar, ja que el motor de l’Oriol Dot es va trencar només uns quilòmetres després, i l’organitzador i participant de la prova, Franc Olivé va tenir una bolcada a 300 metres de la línia de meta del primer tram.

miquel pons Carles planell rallycracks 2023 pinseque
Erea Pérez

De totes maneres, això no va ser el més sorprenent de la cursa. El que va ser realment impressionant va ser la igualtat entre tots els pilots participants, que van córrer a una velocitat increïble en un tram ràpid i exigent.

La cursa va ser ajustada fins al final, i al final victòria per a Dani Muntadas i Marta Ylla amb Miquel Pons i Carles Planell segons, seguit de prop per Marc Carrillo i Juan Codinachs tercers. L’Adrià Torres va acabar en quart lloc, a només mig segon del podi, mentre que l’Àlex Rabell va tenir una progressió espectacular respecte a l’any anterior i va acabar cinquè. Això és una autèntica bogeria, i és emocionant pensar que la temporada serà encara més emocionant.

carrillo codinachs rallycracks 2023 pinseque
Erea Pérez

Destacar una de les característiques de la Challenge Rallycracks és que amb un cotxe molt econòmic, tant de manteniment com de reparacions, sumat als premis que es recullen al final de cada prova la fan una copa molt interessant per qui vol correr en ral·lis amb un pressupost molt ajustat.

La següent prova serà a Castelseràs, a la comarca del Baix Aragó, a Terol, el proper 20 de maig.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments