Pepe López es queda sense punts i sense SCER

El pilot de ral·lis Pepe López, originari de Madrid i tres vegades campió nacional de la disciplina, ha anunciat aquest dimarts que haurà de deixar el Supercampionat d’Espanya de Ral·lis 2023 (S-CER) a causa de la pèrdua total de punts del seu carnet de conduir.

Segons ha informat el mateix López a través de les xarxes socials, «durant el reconeixement del tram de test prèvia al Ral·li Sierra Morena, la Guàrdia Civil de Tràfic em va aturar i em va comunicar que havia consumit el saldo de punts del meu carnet de conduir».

El pilot de 27 anys ha afegit que va informar immediatament la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme (RFEDA) i que, després d’obtenir la seva autorització, va participar en el ral·li, tal com estipula una instrucció de la DGT de 2018. Aquesta instrucció permet a pilots amb pèrdua de punts per infraccions administratives i no penals participar en competicions, sempre i quan no circulin per vies obertes al tràfic.

«Entenc que pugui haver-hi algun procediment federatiu pendent, però he de deixar el S-CER».

El pilot també ha assegurat que les seves possibilitats de competir en altres disciplines segueixen intactes.

Reconec que han estat les pressions de tercers les que m’han pres als despatxos el que perden reiteradament als trams. Això és exactament el que ha passat. Tota la resta que es digui o llegeixi per aquí és absolutament incert, per la qual cosa us demano les meves disculpes per no respondre mai a cap ofensa ni entrar en cap mena de polèmica.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments