Ogier ja pensa amb Sardenya

Aquesta serà una gran oportunitat per a Ogier i Toyota, ja que intentaran sumar punts a la classificació de constructors.

Un cop acabat el Ral·li de Croàcia, Sébastien Ogier ja ha planificat la seva propera aparició. El francès, vuit vegades campió del món del WRC, serà a les carreteres de Sardenya a principis de juny per competir en el Ral·li d’Itàlia.

«El meu pla no canvia. Tothom sap més o menys que seré a Sardenya. És un ral·li que m’agrada, la «fragilitat» de Sardenya és més manejable que a Portugal, on pot ser la loteria de vegades amb les pedres»

El campió francès va compartir que el Ral·li de Sardenya és una prova que li agrada especialment i per lo tant renunciarà al proper ral·li del WRC, que tindrà lloc a Portugal al maig.

La participació d’Ogier en el Ral·li de Sardenya també és un desig de l’equip de Toyota. L’any passat, van patir una aclaparadora derrota contra Hyundai, i volen evitar aquest fracàs. El quatre vegades guanyador de la prova italiana serà crucial per ajudar l’equip japonès a sumar punts al campionat de constructors. Takamoto Katsuta haurà de cedir el seu lloc a Ogier per aconseguir aquest objectiu.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments