Rovanperä no té rivals al Ral·li de Polstugal 2023

Kalle Rovanperä i Jonne Halttunen (Toyota) van guanyar el Ral·li de Portugal 2023 sense mostrar cap senyal de debilitat. Els finlandesos es van avançar al final de la primera jornada i van ampliar la diferència l’endemà abans de gestionar el seu marge de gairebé un minut diumenge.

Aquesta és la seva novena victòria al Campionat del Món de Ral·lis (WRC). Aquest èxit els permet escapar-se al capdavant del campionat del 2023, perquè rivals directes com Ott Tänak (M-Sport Ford, punxada) i Thierry Neuville (Hyundai, fallada del turbo) han patit problemes i han acabat lluny del podi. L’antic líder del campionat Sébastien Ogier (Toyota) no va participar en aquest ral·li de Portugal, però tornarà a Sardenya i Kènia el mes vinent.

Dani Sordo Hyundai Rally Portugal 2023 Fafe
Nacho Mateo

Per la seva banda Hyundai va aconseguir un magnífic resultat tot i el rendiment del seu cap de files, Neuville. A Matosinhos l’equip coreà va sumar un doble podi gràcies a Dani Sordo i Esapekka Lappi. El càntabre va dedicar unes boniques paraules al seu company Craig Breen a l’acabar la prova.

Al WRC2, la lluita va ser incerta fins al Power Stage de Fafe. Al capdavant de dissabte al vespre, Oliver Solberg (Skoda) va ser sancionat un minut per donuts a la súperespecial de Lousada. El suec va fer diumenge el gran atac per recuperar la primera posició i avançar a Gus Greensmith (Skoda), però es va quedar a les portes de la remuntada.

Skoda Fabia RS Rally Portugal 2023 Fafe
Nacho Mateo

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments